Wie ben ik?

Hallo, ik ben Emmy. Ik zou mijzelf graag omschrijven als iemand die positief in het leven staat, erg leergierig is, zelfbewust en onbevooroordeeld. Ik ben gek op reizen, andere culturen/gebruiken leren kennen en heb een grote oprechte interesse in de mens.

Ik ben afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener en heb vele jaren met plezier in de hulpverlening gewerkt. Ik ben dit werk gaan doen i.v.m. mijn interesse in mensen, maar het was in het werk vooral het psychische aspect van de mens waar ik mee aan de slag ging.

Een mens heeft naast een psyche/geest ook een lichaam en mijn nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam werd steeds groter. Daarom ben ik begonnen met masseren. In eerste instantie door het volgen van enkele cursussen. Ik werd echter steeds meer geprikkeld door alles wat ik leerde, dat ik besloot om bij Zonnevlecht opleidingen een opleiding tot masseur te gaan volgen.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als masseur en heb ik mij bij verschillende opleidingsinstituten in Nederland en Thailand bij laten scholen.

Ik masseer met veel plezier, maar ben altijd toe aan meer diepgang en nieuwe kennis. Ik zou graag mijn kennis van lichaam en geest meer gaan combineren, omdat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Momenteel ben ik de quantum touch methode aan het leren, waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam nog meer aangesproken wordt. Daarnaast zit ik in het 4de en laatste jaar van de opleiding tot hapto therapeut!

 

Emmy: “Mijn kracht in het masseren is dat ik de rust die ik in mezelf heb ook kan overbrengen op de klant. Ik nodig je graag uit dit te komen ervaren! “