Hoi, ik ben Emmy.
 
Ik zou mijzelf graag omschrijven als iemand die positief in het leven staat, erg leergierig is, zelfbewust en onbevooroordeeld. Ik ben gek op reizen, andere culturen/gebruiken leren kennen en heb een grote oprechte interesse in de mens.
Ik ben afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener en heb vele jaren met plezier in de hulpverlening gewerkt.
Toen ik op een gegeven moment geen plezier meer ervoer in mijn werk, ben ik mij verder gaan ontwikkelen als masseur en heb ik hiervan mijn werk gemaakt.
In eerste instantie door het volgen van enkele cursussen. Ik werd echter steeds meer geprikkeld door alles wat ik leerde, dat ik besloot om bij Zonnevlecht opleidingen een opleiding tot masseur te gaan volgen.
Sinds 2010 ben ik werkzaam als masseur en heb ik mij bij verschillende opleidingsinstituten in Nederland en Thailand bij laten scholen.
 
Als ambulant hulpverlener heb ik vooral met het psychische aspect van mensen gewerkt en als masseur voornamelijk met het lichamelijke. Ik wilde dit graag gaan combineren en
heb in Nijmegen een opleiding tot haptotherapeut gevolgd, waarvan ik begin 2019 ben afgestudeerd.
Haptotherapie voelt voor mij als de perfecte combinatie van werken met het lichaam en de geest; verstand en gevoel.
Verder vind ik het erg mooi, dat ik van dichtbij mee mag maken hoe mensen door haptotherapie zelfbewuster worden en meer vanuit hun gevoel gaan leven. Want dit draagt bij aan meer stabiliteit en levensgeluk!