Forever-FIT-C9

 

Creëer je eigen detox en relax week

Wil jij meer energie? Wil jij je fitter en gezonder voelen in slechts 9 dagen? Dat kan, met de reinigingskuur/detox op basis van pure aloë vera.

Start mee op woensdag 16 maart en ontvang €10 korting op een massage van 60 minuten of meer! Verder hebben enkele collega’s extra tijd vrij gemaakt, zodat jij je eigen detox en relax week kunt creëren. Doe bijvoorbeeld mee met mindfulness en yoga. Of ervaar wat een klankschaal massage met je kan doen! *

Wat houdt de detox in?

Deze reinigingskuur is bedoeld om je maag- en darmsysteem op te schonen. Je kunt het zien als een soort reset voor je lichaam. het hoofdbestanddeel van de kuur is puur aloë vera sap. (meer info over aloë vera? Klik hier)Daarnaast gebruik je voedingssupplementen om je spijsvertering te ondersteunen en je suikerbehoefte te verminderen. Ook zit er een proteine drank bij en een handig werkboekje waarin je alles bij kan houden. Hoeveel je hebt gedronken, bewogen, geslikt enz.

Opbouw van de detox

De eerste 2 dagen wordt aangeraden om niet te eten. Als je dat lastig vind, staat er in het werkboekje een lijst van ongeveer 35 soorten groenten en fruit die je dan eventueel wel mag nemen als aanvulling. De laatste 7 dagen gebruik je overdag ale ingrediënten uit het pakket en mag je savonds een gezonde maaltijd eten.

Wat kan de detox voor jou doen?

Wat de detox voor iemand doet, verschilt natuurlijk per persoon. Toch zijn er enkele dingen op te noemen die veel mensen ervaren:

  • meer energie
  • beter in je vel zitten
  • betere concentratie
  • beter slapen
  • een mooiere huid
  • een fit en gezond gevoel

Doe je mee? Woensdag 16 maart starten we weer! Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden!              Starten op een andere dag is ook mogelijk

*optioneel bij te boeken

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.